søndag den 10. januar 2010

Ovnstegt kyllingebryst med solstørrede tomater, parmesan og serranoskinke




Til 2 personer:

2 kyllingebryster
1 stor håndfuld soltørrede tomater
½ dl friskrevet parmesan
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie (eller chiliolie)
4 stk serranoskinke
Salt og peber

Skær et langt snit i kyllingebrysterne cirka halvvejs igennem i dybden. Hak de soltørrede tomater groft og bland dem med friskrevet parmesan, presset hvidløg og olie. Tilsæt det til hullerne i kyllingebrysterne. Sno 2 stk serranoskinke om hvert kyllingebryst så kyllingerne er næsten helt dækket af serranoskinke. Drys med groft salt og friskkværnet peber.
Steg i ovnen i 30 min ved 200 grader.

1 kommentar:

  1. Vil prøve at erstatte Serrano skinken med bacon

    VH Jens Bräuner

    SvarSlet