1 dåse artiskokhjerter
2 dl creme fraiche 9 %
1 dl friskrevet parmesan
1 fed hvidløg
Salt og peber
Hæld lagen fra artiskokhjerterne og skyld dem. Blend artiskokhjerterne med en stavblender/blender. Tilsæt creme fraiche, friskrevet parmesan og presset hvidløg. Smag til med salt og peber (pas på med salten, da parmesanosten også er salt).
Serveres som tilbehør til en hovedret med kød og brød. (Se evt også varm artiskokdip her)
fredag den 8. januar 2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hej Louise
SvarSletImponerende side med opskrifter du har. Og denne her artiskokdip lyder virkelig lækker. Den må afprøves snarest. Af en eller anden grund gemmer der sig næsten altid en dåse artiskokhjerter i skabet. Er det mon fordi Netto af og til har dem til god pris? :-)
Mange hilsener
Katrine
Hej Katrine.
SvarSletJeg er glad for at du kan lide mine opskrifter:) Hvis du kan lide den her opskrift burde du også prøve den varme artiskokdip med spinat. Den er virkelig også god!
Mvh Louise
Hej igen
SvarSletDet vil jeg så gøre. Tak for tippet. Men jeg vil da kigge forbi din side igen, for du har nogle inspirerende opskrifter og fine fotos til. Og det kan vi jo godt li' når vi skal inspireres til noget "nyt" mad.
God aften til dig.
Venlige hilsener
Katrine
Hvilken slags kød er den hos sammen med? :)
SvarSlet