Dette er et must når man griller. Det er rigtig lækkert med hvidløgssmør til (bland smør, presset hvidløg og hakket persille)
15 g gær
2,5 dl lunkent vand
ca. 450 g mel
4 tsk honning, akaciehonning eller rørsukker
1 tsk salt
Opløs gæren i vandet. Tilsæt mel, salt og sukker/honning, og ælt dejen grundigt. Den skal være blank og ikke klistret.
Sæt dejen til hævning i 2 timer. Form brødene flade og runde. Det bliver til ca. 8-10 fladbrød Drys lidt hvedemel på begge sider af brødet.
Brødene efterhæves i 1/2 time.
Brødene lægges på grillen. De skal have et par minutter på hver side (afhængig af hvor varm grillen er) - til de er mørkebrune.
15 g gær
2,5 dl lunkent vand
ca. 450 g mel
4 tsk honning, akaciehonning eller rørsukker
1 tsk salt
Opløs gæren i vandet. Tilsæt mel, salt og sukker/honning, og ælt dejen grundigt. Den skal være blank og ikke klistret.
Sæt dejen til hævning i 2 timer. Form brødene flade og runde. Det bliver til ca. 8-10 fladbrød Drys lidt hvedemel på begge sider af brødet.
Brødene efterhæves i 1/2 time.
Brødene lægges på grillen. De skal have et par minutter på hver side (afhængig af hvor varm grillen er) - til de er mørkebrune.
Mmm... kom lige forbi opskriften. Det minder mig om de sene aftentimer sidste år hvor vi brokkede os over karakterer. Big love.
SvarSletlækkert til næsten alt fra grill
SvarSlet