Dette er en meget simpel opskrift, men den er virkelig god. Du kan udskifte æblerne med f.eks pærer, blåbær eller hindbær.
4-6 æbler
100 g sukker
100 g hvedemel
100 g smør
2 spsk brun farin
Creme fraiche
Evt. vanillesukker
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær æblerne i både og læg dem i et tærtefad.
Hvedemel, sukker, smør blandes og æltes lidt til det er en sammenhængende dej.
Dejen ligges i flade klatter (eller smuldres) over bærene, så de næsten dækker bærrene helt. Tærten drysses med brun farin og bages i forvarmet ovn i ca. 25 min.
Tærten afkøles inden den spises. Den serveres med creme fraiche - evt. blandet med lidt vanillesukker.
lørdag den 22. august 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar