søndag den 10. januar 2010

Squash- og gulerodskage med flødeostcreme



3 æg
75 g smør
200 g brun farin
1 squash
150 g gulerødder
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk vanillesukker
2 tsk kanel
60 g valnødder
70 g rosiner
250 g hvedemel
125 g flødeost (fx philadelphia)
4 spsk flormelis
1 spsk citronsaft
1 tsk vanillesukker

Smelt smøret og lad det køle lidt af. Pisk æg og brun farin til det er luftigt. Bland bagepulver, natron, kanel, vanillesukker og smør i. Hak valnødderne groft, og riv gulerødder og squash groft. Bland det i dejen sammen med rosiner. Tilsæt til sidst hvedemel.
Hæld dejen i en rugbrødsform og bag den i ovnen i 55 min ved 175 grader.
Flødeostcremen laves ved at blande flødeost med flormelis, citronsaft og vanillesukker. Fordel det på kagen når den er kommet ud af formen og har kølet lidt af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Send en kommentar