mandag den 12. april 2010

Auberginer/peberfrugter med oksekødsfyld


Til 3-4 personer:

450-500 g oksekød
2 store auberginer eller 3 røde peberfrugter (eller 1 aubergine og 1-2 peberfrugter)
1 stor dåse tomatkoncentrat
2 løg
2 fed hvidløg
1/2 rød chili
1 håndfuld bredbladet persille
1 tsk paprika
Salt og peber
50 g revet ost

Hak løg fint. Fjern kernerne fra chilien og hak chilien fint. Persillen hakkes groft. Løg, chili og persille blandes med oksekød, og der tilsættes presset hvidløg og tomatkoncentrat. Tilsæt paprika og salt og peber.
Auberginerne udhules lidt med en ske (Lidt mere end halvdelen af auberginens "indre" fjernes). Peberfrugterne skæres i halve og kernerne fjernes.
Fordel kødfarsen i auberginerne og/eller peberfrugterne.
Ovnen skal være forvarmet ved 200 grader, og de fyldte peberfrugter/auberginer steges i ovnen i 25 minutter.
Når de har været i ovnen i 15 min fordeles den revede ost over kødfarsen.

Server f.eks. med ovnkartofler, creme fraiche-dressing og salat til. Kan også serveres med ris til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar