søndag den 21. marts 2010

Puré af oliven, artiskok og bladselleri



10 stk sorte (gode!) oliven
8-10 artiskokhjerter
3 stilke bladselleri
1-2 fed hvidløg
2 spsk revet parmesan
1/4 tsk cayennepeber
2 spsk olivenolie
Peber og evt salt

Hvis der er sten i olivenerne udstenes de.
Artiskokhjerterne skæres i tykke skiver, og bladselleri skæres i mindre stykker. Artiskokhjerter og bladselleri kommes i et ildfast fad og kommes i ovnen ved 200 grader i 10 min. Skift til grill, og giv dem yderligere et par minutter.
Bland alle ingredienser og blend med en stavblender.
Smag til med lidt peber. Puréen er formentlig salt nok, men ellers kan der tilsættes lidt salt.
Serveres som tilbehør til kød og brød (kan også bruges som pålæg).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar