mandag den 9. august 2010

Salat med perlebyg, soltørret tomater, avocado og feta


Til 4-5 personer:

200 g perlebyg
60-70 g rucola
50 g soltørrede tomater
1 avocado
100 g fetaost
1 håndfuld frisk basilikum
3 spsk olivenolie
1,5 spsk balsamico
Salt og peber

Perlebyggen koges i 35 minutter (gerne i bouillon).
Rucolaen renses, de soltørrede tomater skæres i mindre stykker og avocadoen skæres i tern. Perlebyg, rocula, soltørrede tomater, feta og basilikum blandes sammen.
Olivenolie, balsamico og lidt salt og peber blandes og hældes over salaten.

5 kommentarer:

  1. Mums! Det lyder lækkert! Den må prøves på fredag.

    SvarSlet
  2. Lyder lækkert, den låner jeg lige! :-)

    SvarSlet
  3. Lyder rigtig lækkert! Det skal da bare prøves!

    SvarSlet
  4. Denne salat lavede jeg i forrige uge, og den gjorde lykke - TAK :-)
    Og jeg skal lave den igen i dag

    SvarSlet