mandag den 7. december 2009
Lagkage med hindbær, kakao-kokos-kaffecreme og marcipanlåg
3 lagkagebunde (se opskrift her)
50 g smør
4 spsk stærk, friskbrygget kaffe
1½ spsk kakao
2 tsk vanillesukker
2 dl flormelis
1½ dl kokosmel
4 dl piskefløde
1 pose frosne hindbær
80 g marcipan
2 spsk flormelis
Smelt smøret i en gryde og tilsæt kaffe, kakao, vanillesukker, flormelis og kokosmel.
Smør det straks på den nederste og den midterste bund.
Pisk fløden til flødeskum og tilsæt de optøede hindbær. Smør lidt over en tredjedel på den nederste bund. Læg herefter den midterste bund på og smør over halvdelen af den resterende flødeskum på. Læg den øverste bund på.
Marcipanen æltes hurtigt sammen med 2 spsk flormelis så marcipanen ikke bliver for varm og blød.
Rul marcipanen rund og flad mellem to stykker bagepapir.
Læg marcipanen ovenpå lagkagen.
Pynt kanten af lagkagen med resten af flødeskummen.
(Pynt evt med lidt smeltet mørk chokolade som på billedet)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar