MadGlad
fredag den 27. august 2010

Ravioli med fyld af spinat, feta og parmesan

›
Pastadej: 1 æg 3 æggeblommer 100 g durummel 130 g hvedemel Æg til pensling Fyld: Stilken fra 1 broccoli 25 g god feta (gerne lidt fed) 25 g ...
4 kommentarer:
torsdag den 26. august 2010

Yoghurtis med brombær

›
300 g brombær 3 dl sødmælksyoghurt 100 g flormelis 1 vanillestang Kornene skrabes ud af vanillestangen, og alle ingredienserne blandes med e...
1 kommentar:
onsdag den 25. august 2010

Hjemmelavet remoulade

›
3 spsk hjemmelavet (eller god) mayonaise (se opskrift her ) 2 spsk gulerod, finthakket 4 spsk cornichoner, finthakket 3 spsk rødløg, finthak...
12 kommentarer:

Fiskefrikadeller med laksestykker

›
500 g lys fisk (fx lyssej) 1 rødløg 1 æg 2 dl mælk 2 spsk hakket dild 150-200 g laks 2 spsk hvedemel 1,5 tsk salt Peber Den lyse fisk hak...
1 kommentar:
tirsdag den 24. august 2010

Olivenbrød

›
Dette brød er inspireret af Camilla Plums opskrift på olivenbrød ¼ pk gær 3 dl lunkent vand 1 dl yoghurt 250 g hvedemel 250 g fint speltme...

Cheese cake med brombærgele

›
Cheese cake: 50 g smør 150 g digestivekiks 2 æg 400 g flødeost natural (2 pk) 150 g sukker 3 tsk vanillesukker 5 dl creme fraiche (38 %) Bro...
2 kommentarer:

Brombærsyltetøj med kanel og ingefær

›
500 g brombær 150 g sukker 1 vanillestang 1 kanelstang 1 tsk fintrevet ingefær ½ tsk citronskal fra en usprøjtet citron 1 tsk melatin S...
mandag den 9. august 2010

Salat med perlebyg, soltørret tomater, avocado og feta

›
Til 4-5 personer: 200 g perlebyg 60-70 g rucola 50 g soltørrede tomater 1 avocado 100 g fetaost 1 håndfuld frisk basilikum 3 spsk olivenolie...
6 kommentarer:

Puré af grillet peberfrugt (Ajvar)

›
Til 5 personer: 5 røde peberfrugter 1 løg 2 fed hvidløg 1 spsk balsamico-eddike 1/2 dl olivenolie 1/4 - 1/2 tsk chilipulver Salt og peber P...
9 kommentarer:

Salat med nektariner og oliven

›
100 g rucola 4 nektariner 1 rødløg 100 g sorte oliven 3 spsk olivenolie 1,5 spsk hvidvinseddike Rucolaen skylles og fordeles i et fad. Nekt...
›
Start
Vis internetversion

Om Madglad

Mit billede
Louise Hougaard Jakobsen
Velkommen til min madblog! Jeg stræber efter at min mad er så sund som muligt, men går selvfølgelig ikke på kompromis med smagen. Der er dog også flere grissebassekager og -desserter at finde herinde, for det skal der jo også til en gang i mellem. Jeg håber du kan lide mine opskrifter. Du er meget velkommen til at efterlade kommentarer, ris og ros. Tak fordi du kiggede forbi:)
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.