fredag den 27. august 2010
Ravioli med fyld af spinat, feta og parmesan
›
Pastadej: 1 æg 3 æggeblommer 100 g durummel 130 g hvedemel Æg til pensling Fyld: Stilken fra 1 broccoli 25 g god feta (gerne lidt fed) 25 g ...
4 kommentarer:
torsdag den 26. august 2010
Yoghurtis med brombær
›
300 g brombær 3 dl sødmælksyoghurt 100 g flormelis 1 vanillestang Kornene skrabes ud af vanillestangen, og alle ingredienserne blandes med e...
1 kommentar:
onsdag den 25. august 2010
Hjemmelavet remoulade
›
3 spsk hjemmelavet (eller god) mayonaise (se opskrift her ) 2 spsk gulerod, finthakket 4 spsk cornichoner, finthakket 3 spsk rødløg, finthak...
12 kommentarer:
Fiskefrikadeller med laksestykker
›
500 g lys fisk (fx lyssej) 1 rødløg 1 æg 2 dl mælk 2 spsk hakket dild 150-200 g laks 2 spsk hvedemel 1,5 tsk salt Peber Den lyse fisk hak...
1 kommentar:
tirsdag den 24. august 2010
Olivenbrød
›
Dette brød er inspireret af Camilla Plums opskrift på olivenbrød ¼ pk gær 3 dl lunkent vand 1 dl yoghurt 250 g hvedemel 250 g fint speltme...
Cheese cake med brombærgele
›
Cheese cake: 50 g smør 150 g digestivekiks 2 æg 400 g flødeost natural (2 pk) 150 g sukker 3 tsk vanillesukker 5 dl creme fraiche (38 %) Bro...
2 kommentarer:
Brombærsyltetøj med kanel og ingefær
›
500 g brombær 150 g sukker 1 vanillestang 1 kanelstang 1 tsk fintrevet ingefær ½ tsk citronskal fra en usprøjtet citron 1 tsk melatin S...
mandag den 9. august 2010
Salat med perlebyg, soltørret tomater, avocado og feta
›
Til 4-5 personer: 200 g perlebyg 60-70 g rucola 50 g soltørrede tomater 1 avocado 100 g fetaost 1 håndfuld frisk basilikum 3 spsk olivenolie...
6 kommentarer:
Puré af grillet peberfrugt (Ajvar)
›
Til 5 personer: 5 røde peberfrugter 1 løg 2 fed hvidløg 1 spsk balsamico-eddike 1/2 dl olivenolie 1/4 - 1/2 tsk chilipulver Salt og peber P...
9 kommentarer:
Salat med nektariner og oliven
›
100 g rucola 4 nektariner 1 rødløg 100 g sorte oliven 3 spsk olivenolie 1,5 spsk hvidvinseddike Rucolaen skylles og fordeles i et fad. Nekt...
›
Start
Vis internetversion