ca. 40 stk:
3 æg
2 spsk sukker
4 dl hvedemel
3 dl kærnemælk
2 dl sødmælk (eller letmælk)
1 tsk natron
2 tsk fintrevet citronskal
1 tsk stødt kardemomme
smør til stegning
Del æggene og rør æggehviderne stive.
Rør æggeblommerne sammen med alle de øvrige indgredienser og vend forsigtigt æggehviderne i dejen.
Æbleskiverne bages i smør i et æbleskivejern.
Serveres med syltetøj og flormelis
3 æg
2 spsk sukker
4 dl hvedemel
3 dl kærnemælk
2 dl sødmælk (eller letmælk)
1 tsk natron
2 tsk fintrevet citronskal
1 tsk stødt kardemomme
smør til stegning
Del æggene og rør æggehviderne stive.
Rør æggeblommerne sammen med alle de øvrige indgredienser og vend forsigtigt æggehviderne i dejen.
Æbleskiverne bages i smør i et æbleskivejern.
Serveres med syltetøj og flormelis
Ingen kommentarer:
Send en kommentar