tirsdag den 1. december 2009

Ingefærcookies med chokolade


Ca. 12 stk:

75 g smør
½ dl lys sirup
2 dl rørsukker
1 æg
1½ dl hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
1 knivspids salt
3 dl havregryn
1-1½ spsk fintrevet frisk ingefær
80 g hakket mørk chokolade

Smelt smøret og rør det med sukker, sirup og æg. Skræl ingefæren, riv den fint og bland den i dejen. Bland havregryn, salt, hvedemel, bagepulver, vanille og hakket chokolade i dejen.
Sæt dejen med en ske på bagepapir i kugler på størrelse med valnødder. Tryk dem lidt flade. Bag dem i ca. 15 min ved 175 grader til de er gyldne. Stil kagerne på en rist lige når de kommer ud af ovnen.
Opbevares i tætlukket dåse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar