lørdag den 5. september 2009

Rejer i krydret kokossauce



2 løg
4 fed hvidløg
3 spsk fintreven ingefær
1 rød chili
1 spsk smagsneutral olie
2 kanelstænger
4 lauerbærblade
2 tsk gurkemeje
4 hele nelikker
½ tsk hel koriander
salt og peber
1 dåse kokosmælk
1 dl vand
500 g tigerrejer
1 spsk friskpresset citronsaft
Evt bredbladet persille

Hak løg, hvidløg og chili. Stød nelliker og koriander let i en morter. Steg løg, hvidløg, chili, nelliker, koriander og resten af krydderierne i olie og tilsæt kokosmælk og vand. Lad retten simre i 3 kvarter under låg.
Tilsæt de pillede rejer og citronsaft. Varm igennem og smag til.

Server med ris og evt bredbladet persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar