50 g babysalat-mix
10 asparges
8 cherrytomater
50 g pinjekerner
100 g Gedefeta (eller alm. feta)
Revet citronskal
3 spsk olivenolie
1 spsk balsamico-eddike
Salt
Cherrytomaterne skæres i halve. Bunden af aspargesene knækkes af, de kommes i et ildfast fad og der kommes lidt olivenolie på dem. Cherrytomaterne steges i ovnen ved 200 grader i 15 min. Efter cherrytomaterne har været i ovnen i 5 min kommes aspargesene i ovnen i 10 min ved 200 grader.
Babymix-salaten rengøres grundigt og kommes på et fad. Asparges og tomater lægges ovenpå salaten. Gedefetaen skæres i tern og pinjekernerne tørristes på en pande. Dette kommes på salaten.
Bland olivenolie, balsamicoeddike og lidt salt, og kom det ud over salaten, sammen med den revede citronskal.
iiih det ser bare så lækkert ud :-) den skal helt sikkert prøves en dag
SvarSletDen ser lækker ud, den må jeg prøve. Er det altid den røde balsamicoeddike man bruger til salat ?
SvarSletUndskyld det sene svar! Nej du kan sagtens bruge en anden eddike. Den ville også være god med fx. rødvinseddike, hvidvinseddike eller æblecidereddike..
SvarSlet