onsdag den 10. februar 2010

Salat med stegte asparges og tomater



50 g babysalat-mix
10 asparges
8 cherrytomater
50 g pinjekerner
100 g Gedefeta (eller alm. feta)
Revet citronskal
3 spsk olivenolie
1 spsk balsamico-eddike
Salt

Cherrytomaterne skæres i halve. Bunden af aspargesene knækkes af, de kommes i et ildfast fad og der kommes lidt olivenolie på dem. Cherrytomaterne steges i ovnen ved 200 grader i 15 min. Efter cherrytomaterne har været i ovnen i 5 min kommes aspargesene i ovnen i 10 min ved 200 grader.
Babymix-salaten rengøres grundigt og kommes på et fad. Asparges og tomater lægges ovenpå salaten. Gedefetaen skæres i tern og pinjekernerne tørristes på en pande. Dette kommes på salaten.
Bland olivenolie, balsamicoeddike og lidt salt, og kom det ud over salaten, sammen med den revede citronskal.

3 kommentarer:

  1. iiih det ser bare så lækkert ud :-) den skal helt sikkert prøves en dag

    SvarSlet
  2. Den ser lækker ud, den må jeg prøve. Er det altid den røde balsamicoeddike man bruger til salat ?

    SvarSlet
  3. Undskyld det sene svar! Nej du kan sagtens bruge en anden eddike. Den ville også være god med fx. rødvinseddike, hvidvinseddike eller æblecidereddike..

    SvarSlet