tag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.comments2023-07-13T09:53:13.554+02:00MadGladLouise Hougaard Jakobsenhttp://www.blogger.com/profile/17769093331378537892noreply@blogger.comBlogger121125tag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-32482919095605383082022-10-06T18:40:46.567+02:002022-10-06T18:40:46.567+02:00Kan bages med glutenfri havremel, så kan de gøres ...Kan bages med glutenfri havremel, så kan de gøres glutenfri 😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-13434943326603308432022-06-30T17:53:53.606+02:002022-06-30T17:53:53.606+02:00joya shoes 303y0fztmp482 joya sko danmark,joya sko...joya shoes 303y0fztmp482 <a href="https://www.joyaskodanmark.com/" rel="nofollow">joya sko danmark</a>,<a href="https://www.joyaskonorge.com/" rel="nofollow">joya sko norge</a>,<a href="https://www.joyaskorstockholm.com/" rel="nofollow">joya skor stockholm</a>,<a href="https://www.joyacipo.com/" rel="nofollow">joya cipő</a>,<a href="https://www.zapatosjoya.com/" rel="nofollow">joya zapatos</a>,<a href="https://www.joyaschoenen.com/" rel="nofollow">joya schoenen</a>,<a href="https://www.scarpejoya.com/" rel="nofollow">joya scarpe</a>,<a href="https://www.chaussuresjoya.com/" rel="nofollow">joya chaussures</a>,<a href="https://www.joyaschuhewien.com/" rel="nofollow">joya schuhe</a>,<a href="https://www.joyaschuhedeutschland.com/" rel="nofollow">joya schuhe deutschland</a> joya shoes 041r9xwxio841litatheahttps://www.blogger.com/profile/04754128918211952678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-17587922290516936722021-02-19T17:38:21.254+01:002021-02-19T17:38:21.254+01:00God opskrift, men med artiskokbunde får man en mer...God opskrift, men med artiskokbunde får man en mere cremet og fed konsistens uden "tråde" i. Og så lidt syre, citron eller lime, balancerer majoen og osten godt. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06757023005636185229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-7570448070431240632017-06-08T11:08:25.043+02:002017-06-08T11:08:25.043+02:00Hvad bliver den endelige mængde yoghurt når det dr...Hvad bliver den endelige mængde yoghurt når det drænes?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05438442464444335314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-2064834610874744922016-12-15T20:49:53.774+01:002016-12-15T20:49:53.774+01:00Prøv at mixe den op med en bagekartoffel og æg og ...Prøv at mixe den op med en bagekartoffel og æg og derefter ovnbage den<br />2 peberfrugter <br />1 bagekartoffel <br />2 æg<br />og selvfølgelig salt og peberAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-75628509628021897342016-03-23T14:47:05.874+01:002016-03-23T14:47:05.874+01:00Hvilken slags kød er den hos sammen med? :)Hvilken slags kød er den hos sammen med? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07301429690425395452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-69213057997459966802016-01-09T13:31:38.943+01:002016-01-09T13:31:38.943+01:00Har du prøvet at lave det uden at pille peberfrugt...Har du prøvet at lave det uden at pille peberfrugterne? Jeg tænker hvad gør det? Hvis det alligevel skal blendes alt sammen? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-75968262947885638132015-07-21T13:58:28.835+02:002015-07-21T13:58:28.835+02:00lækkert til næsten alt fra grilllækkert til næsten alt fra grillAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-12472502287635434592015-02-13T14:35:31.340+01:002015-02-13T14:35:31.340+01:00Lyder squ ulækkertLyder squ ulækkertAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-79647980488702882202015-01-29T16:02:53.460+01:002015-01-29T16:02:53.460+01:00Hvor mange grader skal ovnen have ? :)Hvor mange grader skal ovnen have ? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05203997307478702596noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-69335643655806240222014-03-15T14:48:50.415+01:002014-03-15T14:48:50.415+01:00Godt brød, smager godt:-)Godt brød, smager godt:-)Kallehttps://www.blogger.com/profile/04090654297027134523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-51177310171102704992014-02-24T17:37:08.637+01:002014-02-24T17:37:08.637+01:00Hej Mark.
Lidt sent at svare, men så kan andre må...Hej Mark.<br /><br />Lidt sent at svare, men så kan andre måske få glæde af svaret. 3 dl kogende vand og 2 dl koldt vand... og så venter du til du ikke længere brænder fingrene på det? Det lyder ALT for varmt i mine ører. Vandet bør kun være omkring 30 grader når du rører gær ud i det, og da det er koldere end din kropstemperatur, vil det nærmere føles en anelse køligt.<br /><br />Så uden alle fakta er jeg alligevel ret sikker på, at dit problem er, at du dræber gærcellerne pga alt for høj varme i dit vand.<br /><br />Mvh JanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-57274331163485980872013-08-30T10:28:15.012+02:002013-08-30T10:28:15.012+02:00Jeg er helt vild med disse muffins! Jeg brugte blo...Jeg er helt vild med disse muffins! Jeg brugte blomster honning, og ingen sukker. Det er fantastisk lækkert. ^^Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04615830773193536372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-18775652893876129442013-08-23T18:21:32.707+02:002013-08-23T18:21:32.707+02:00Kan man lade den hæve over natten?Kan man lade den hæve over natten?Minellahttps://www.blogger.com/profile/14411857215457902501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-8329123207931427212013-06-27T11:13:51.880+02:002013-06-27T11:13:51.880+02:00Hvor længe kan den holde sig, jeg skal bruge den p...Hvor længe kan den holde sig, jeg skal bruge den på søndag men ville gerne lave den før, kan den godt holde sig i køleskabet i en fire dage??Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16745124439805667037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-14594390500412235282013-06-21T12:36:39.465+02:002013-06-21T12:36:39.465+02:00Jeg synes der skal skæres ned på cremefraichen. El...Jeg synes der skal skæres ned på cremefraichen. Ellers en af mine yndlings! Marianne Selvighttps://www.blogger.com/profile/00767442068088089153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-84316722703527618852013-06-12T15:01:27.850+02:002013-06-12T15:01:27.850+02:00Denne salat lavede jeg i forrige uge, og den gjord...Denne salat lavede jeg i forrige uge, og den gjorde lykke - TAK :-)<br />Og jeg skal lave den igen i dagAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-52888512247210185072013-05-13T16:12:07.231+02:002013-05-13T16:12:07.231+02:00Den restaurant i NYC, du smagte dippen på, skulle ...Den restaurant i NYC, du smagte dippen på, skulle vel aldrig være Freemans, vel. Har lige været der, og bestilte artiskokdip. Den var fab!|https://www.blogger.com/profile/05132273497799716047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-32917662994900073692013-03-11T14:17:16.550+01:002013-03-11T14:17:16.550+01:00God brød, smagte godt og let at lave det,mine det ...God brød, smagte godt og let at lave det,mine det er succes :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-37776388270467610932013-02-22T11:15:31.341+01:002013-02-22T11:15:31.341+01:00Hej
Har bagt brødet 6-7 gange i løbet af den sids...Hej<br /><br />Har bagt brødet 6-7 gange i løbet af den sidste måned. Superlækkert og saftigt!<br /><br />Hassehttps://www.blogger.com/profile/16413833721650279836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-67458461126661519872013-02-07T22:10:50.830+01:002013-02-07T22:10:50.830+01:00Hej Louise.
Jeg hælder 3 dl kogende vand i, og 2...Hej Louise. <br /><br />Jeg hælder 3 dl kogende vand i, og 2 dl koldt vand, det "vender" jeg med min kenwood køkkenmaskine til jeg kan have fingerne i det uden det gør ondt eller brænder eller noget (lunkent) (hvor varmt er lunkent vand ca i grader?). Nå så hælder jeg alt det andet i, og røre til det bliver til en dej. <br />Så sætter jeg den til hævening 1 time (lunt), her bliver dejen ca dobbelt størrelse.<br />De første gange hældte jeg den i forme, men tænkte at det måske var fejlen, men sidste gang hældte jeg den bare ud på en bradepande. også får den lov at hæve igen ca 1 time igen lunt. sætter den i ovnen og tager mit 2 cm høje brød ud, som er sjappet inden i, og MEGET robust.. Jeg elsker denne opskrift da der ikke skal bruges sukker, eller smør. Men det er lidt træls at det ikke vil virke.. Mark Baumannnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-53916963273375807222013-01-28T14:44:04.764+01:002013-01-28T14:44:04.764+01:00Hej alle.
Nu har jeg prøvet græskarkerner og sol...Hej alle. <br /><br />Nu har jeg prøvet græskarkerner og solsikkekerner, og de har begge to været en stor succes. Har i nogle gode erfaringer, som i ønsker at dele?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11034948792566603926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-46789592421768949762013-01-26T08:31:46.868+01:002013-01-26T08:31:46.868+01:00Hej Mark.
Åh det er lidt svært at sige hvad der k...Hej Mark. <br />Åh det er lidt svært at sige hvad der kan være gået galt. Men måske en af følgende:<br />- vandet er for varmt så det dræber gæren. Skal kun være lunkent..<br />- du bruger tørgær og ikke frisk gær - så det kommer ikke til at hæve længe nok<br />- du lader det ikke hæve før det kommer i ovnen.. Sørg for at det er hævet ca dobbelt op inden du kommer det på en bradepande. Du kan roligt lade det hæve mere end en time. Evt juster mængden af gær - kom lidt mere i hvis du ikke har tid til at lade det hæve så længe.<br />- hvis dejen er meget våd, sådan så den flyder fuldstændig ud når du putter den på en bradepande, så put mere mel i. Du skal bare stadig kunne røre rundt i den.<br />- og en sidste ting:) hvis du pisker dejen med en elpisker med de forkerte 'hoveder' går det galt for melet og så kan den heller ikke hæve. Hvis du er i tvivl så rør med en træske :)<br />Håber nogle af foreslagene kan hjælpe!<br />Kh Louise<br />Louise Hougaard Jakobsenhttps://www.blogger.com/profile/17769093331378537892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-71699565387214776802013-01-26T08:07:50.161+01:002013-01-26T08:07:50.161+01:00Hej alle. Nu har jeg forsøgt at lave dette brød 5 ...Hej alle. Nu har jeg forsøgt at lave dette brød 5 gange, og ikke en eneste gang er det hævet ordentligt.. Igår forsøgte jeg for første gang at hælde det ud på en bradepande som i skriver, men mit brød er 2cm højt på midten, præsis som da jeg hældte det ud.. hvad gør jeg forkert?Mark Bnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-49951537569131935382013-01-19T18:05:29.916+01:002013-01-19T18:05:29.916+01:00Lyder rigtig lækkert! Det skal da bare prøves!Lyder rigtig lækkert! Det skal da bare prøves!Anonymousnoreply@blogger.com