tag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post6718867745017236222..comments2024-03-21T08:16:53.457+01:00Comments on MadGlad: No-knead brødLouise Hougaard Jakobsenhttp://www.blogger.com/profile/17769093331378537892noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-39500145714727623672012-11-05T18:57:29.361+01:002012-11-05T18:57:29.361+01:00Hejsa. Hvad mener du med at foldes ind over sig se...Hejsa. Hvad mener du med at foldes ind over sig selv? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-2133225983973674712011-10-08T20:22:18.814+02:002011-10-08T20:22:18.814+02:00Jeg vil bage det her snart tror jeg. Jeg har tænkt...Jeg vil bage det her snart tror jeg. Jeg har tænkt meget på det på det seneste.Amaliehttps://www.blogger.com/profile/01756418229972739749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-31598246196054782982010-08-27T10:26:41.107+02:002010-08-27T10:26:41.107+02:00Hej hemmelige beundrer.
Det var faktisk ikke det b...Hej hemmelige beundrer.<br />Det var faktisk ikke det brød jeg lavede i går, men næsten. Det her er også godt! Men det jeg lavede i går var med almindelig gær, det var ikke lavet i en gryde, der skal ikke bruges viskestykke, men bare en bordplade med en masse mel, folderne skal vende nedad på bagepladen, og den skal ikke efterhæve (andet end mens ovnen bliver varm). Og så skal den bage ved 250 grader de første 15 minutter og 100-150 grader i 15-20 minutter..Louise Hougaard Jakobsenhttps://www.blogger.com/profile/17769093331378537892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-7029870913069034002010-08-27T10:15:16.433+02:002010-08-27T10:15:16.433+02:00Tak for brød i går, nu hvor du ikke har nogen tele...Tak for brød i går, nu hvor du ikke har nogen telefon måtte jeg jo selv gå på jagt efter opskriften. Glæder mig til at prøve den...<br />xoxo en hemmelig beundre ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-60827018587550609242010-01-18T18:29:19.683+01:002010-01-18T18:29:19.683+01:00Det ser vildt spændende ud. Jeg har først lige opd...Det ser vildt spændende ud. Jeg har først lige opdaget din blog idag, fordi du tilføjede mig på Twitter :) - og jeg har så nu også tilføjet dig! Håber du også kigger forbi min blog.Deborahhttp://deborah.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-70327633846378920962010-01-18T15:11:17.369+01:002010-01-18T15:11:17.369+01:00Hej.
Jeg vil gætte på at en 20-25 cm i diameter e...Hej. <br />Jeg vil gætte på at en 20-25 cm i diameter er meget passende. Den gryde jeg bager den i er ca 19 cm, og den skal i hvert fald ikke være mindre end det.<br />Hilsen LouiseLouise Hougaard Jakobsenhttps://www.blogger.com/profile/17769093331378537892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6527371320098298474.post-73336215239025635572010-01-18T05:44:30.097+01:002010-01-18T05:44:30.097+01:00Uhm, det ser bar godt ud!
Hvor stor en gryde skal ...Uhm, det ser bar godt ud!<br />Hvor stor en gryde skal der ca. bruges?MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.com